Aardstralen

Alle negatieve energie die uit de grond komt, noem ik geopatische belasting, ook wel aardstralen genoemd. Evenals boven de grond is het onder de grond een wirwar van energieën, die zowel positief als negatief kunnen zijn. Aangezien er kosmisch veel gebeurt, verandert er ook veel in de aarde.

De mens heeft veel regels van respect voor de aarde verloren. Slecht beheer en exploitatie heeft de aarde doen uitputten en vooral uit het evenwicht gehaald. Eigenlijk vernietigen we hiermee onszelf.

De mens is ook de aarde, hij is er immers van gemaakt en er volkomen van afhankelijk.

Door de niet-vredige relatie met de aarde ontstaat er een steeds sterker wordende negatieve energie, dus ook belasting in de vorm van aardstralen wordt sterker.

Wat doet geopatische belasting? Je slaapt vaak slechter en rust niet echt uit van je slaap. Daardoor loopt je weerstand terug en worden zwakke plekken zwakker. Blessures herstellen langzamer, men raakt minder gegrond of geaard.

Doordat negatieve energie van een lagere trilling is, trekt het meer negativiteit aan en relaties komen onder hogere druk te staan. Er is meer onrust in huis of op de werkplek. Doordat een huis in z’n geheel in een lagere trilling komt, kan het ook negatieve entiteiten aantrekken. Muizen en ratten zijn dol op deze plekken, maar ook katten gaan graag op de “knooppunten” liggen.

Paarden daarentegen hebben er erg veel last van en kunnen er zelfs ziek van worden.. Een paard bv. met zwakke pezen kan snel kreupel worden als hij de straling niet kan ontvluchten. Vaak zoeken paarden op stal de meest veilige plek.

We kunnen concluderen dat het belangrijk is hier iets aan te doen. Veel middelen werken bij nader onderzoek slechts tot 40% en zorgen ervoor dat de stralen naar een andere plek weerkaatst worden, waardoor een ander er nog meer last van heeft.

Door juist te meten en de juiste middelen te plaatsen is een volledige transformatie mogelijk en deze methode geeft zelfs de positief getransformeerde energie in helende vorm terug aan de aarde.

Magnetiseren en healing, voor mens en dier.