Kinderen

Kinderen die last hebben van “stemmen”

 

Dit is een belangrijk probleem wat nogal veel voorkomt. Vaak komen deze kinderen en uiteraard ook volwassenen in het psychiatrische circuit terecht en luidt de diagnose: “gespleten persoonlijkheid” of “schizofrenie”.

 

In het stukje over “Healing” heb ik al uitgelegd hoe belangrijk het is jezelf volledig te “bewonen”. Het is belangrijk te weten dat er altijd energieën om je heen zijn, ook in de vorm van entiteiten die identiteit zoeken. Deze energieën kunnen zich manifesteren van redelijk neutraal tot zeer negatief.

Wanneer je eigen trilling laag is, dan trekt dit gelijkgestemde energieën aan. Je trilling is vaak laag als je chakra’s geen goede verbinding met elkaar hebben, als er blokkades zijn. Als je lichaam dus niet goed bewoond wordt, kan dit “krakers” aantrekken, die elkaar ook weer kunnen bestrijden om het bezit…

 

Door de negatieve manifestatiedrang van deze krakers krijgt de persoon vaak de meest destructieve opdrachten, bv. de diepvries uitzetten, brandstichten, ruzie maken, soms zelfverwonding of erger, bv. uit het raam springen of een ander schade toebrengen.

 

Om dit proces te veranderen moet in eerst instantie het eigen trillinggetal omhoog en zal met behulp van spirituele healing het lichaam volledig bewoond moeten worden. In de praktijk heb ik wel kinderen meegemaakt die meer dan 50 stemmen in zich hoorden. Naarmate de healing vorderde, werden het er steeds minder. Het aftellen was begonnen tot ze allemaal weg zijn. Dit is een heel complex gebied, maar ik heb getracht om het kort en hopelijk begrijpelijk te vertellen. Uiteraard is iedere situatie uniek en vraagt z’n eigen specifieke methode.

Interessante lectuur over dit onderwerp: “Wanen of Geesten” van Gijsbert van der Zeeuw (ISBN 9020248863)

healingchildren

Magnetiseren en healing, voor mens en dier.