Aqua vitalizer

IMG_3457 (1)

 

Op een simpele manier kan een zeer sterke energetische transformator tussen de waterleiding worden geplaatst, de Aqua Vitalizer. Hierdoor wordt het negatief belaste water getransformeerd naar gezond, helend, vitaliserend water, dat onbeperkt werkzaam is.

De Aqua Vitalizer is een apparaat met ongekende mogelijkheden. Het werkt met een energie die met de schaal van Bovis gemeten wordt.

Een gezond mens heeft een trillingsgetal van rond de 6.500 Bovis. Leidingwater komt praktisch nooit boven de 3.500 Bovis uit en de waarde ligt vaak nog veel lager, kan zelfs zakken tot 100, bijna “dood” water dus!

Dit water kost ons juist veel energie en is zelfs drager van vele vervuilingen.

Het water dat energetisch gezuiverd en opgeladen is door de Aqua Vitalizer kan in trillingsgetal variëren van 30.000 Bovis tot ruim 250.000 Bovis. Dit is zelfs nog een verdubbeling van de waarde die gemeten wordt bij water uit geneeskrachtige bronnen!

Deze trilling zorgt ervoor dat om iedere cel van je lichaam een beschermend laagje gevormd wordt. Dit ontlast in grote mate de lever en de nieren en zorgt voor een betere doorbloeding.

Ook voor dieren, zoals paarden is de Aqua Vitalizer onontbeerlijk. Veel kwalen zullen afnemen en de dieren worden rustiger. Er komt minder ammoniak in de lucht, dus de luchtwegen zijn beter beschermd.

Nog enkele voordelen van gevitaliseerd water:

het beschermt het lichaam tegen alle vormen van electro-smog
het werkt cholesterolverlagend
het water is zo zacht dat de hoeveelheid waspoeder gehalveerd kan worden
het brengt de darmen tot rust (verwijdert parasitaire invloeden)
het brengt vitaliserende, genezende energie daar waar het nodig is en stimuleert het zelfgenezend vermogen
transformeert de zwaarste geopatische belasting

De Aqua Vitalizer geeft geboorte aan nieuw water en geeft ontsluiting tot je eigen bron. Aanbevolen wordt om minimaal 2 liter water per dag te drinken.

We hebben tevens de beschikking over therapeutisch water met een kracht van meer dan 100 miljoen Bovis.

Magnetiseren en healing, voor mens en dier.